BOKA BANA 

Vuxenträning

MTK erbjuder vuxenträning för alla, oavsett ålder och nivå. Vi hjälper både dig som är nybörjare och dig som har mer erfarenhet. Vår träning bedrivs i gruppform och leds av utbildade tränare med många års erfarenhet. Vi erbjuder vuxenträning i gruppform vardagskvällar och dagtid på helger.

Vi erbjuder även lägeraktiviteter för vuxna under höst, sport, påsk och sommarlov. Oftast kvällstid men även under lunchen. Näst på tur är sensommarcamp mån-ons där alternativen är kl 17-18.30, 18.30-20. Mejla info@molndalstk.se för mera information.

Alla kan boka, nybörjare som mer rutinerad!

Maila chefstränare Niklas Sahlstedt vid frågor: niklas@molndalstk.se 

Frukosttennis

Perfekt start på dagen!

Vi inleder med tennis klockan 07.00 och spelar fram till 08.30.

Det blir både fys och tennis, så två banor ligger bokade parallellt. Sedan serveras frukost och vi är färdiga runt 09.00.

Träningen är till för alla nivvåer, kontakta peter@molndalstk.se för närmre detaljer och erbjudande om tillgängliga tider.

Vi spelar varje tisdag, torsdag och varannan fredag. Upp och hoppa!

Lunchtennis

Ta din lunchrast ifrån jobbet och ta dig ner till tennishallen för att få dagens motion och tennis avklarat. Genom framförallt olika spelövningar leder våra tränare ett roligt träningspass.

Lunchtennis äger rum helg- och lovfria vardagar. Det är en rolig träningstimma, och kostar 140kr för medlemmar alt. 165 kr för ickemedlemmar. På onsdagar och fredagar är det den lite mera avancerade Lunchtennis+ där vi går mera in på teknik. Priset för Lunchtennis+ är 160 kronor för medlemmar och 185 kronor för icke medlemmar.

Vill du ha hjälp att komma igång, kom in och prata med oss i receptionen eller maila till niklas@molndalstk.se

Stegen

Mölndals Tennisklubb bedriver både motionsstege och tävlingsstege. Omåttligt populärt har det varit att deltaga i dessa och intresset består! Detta är ett ypperligt sätt att dels komma igång med tävlandet men också få utmaningar på hög nivå.

Tävlingsstegen uppdelat på 2 divisioner på 12 spelare vardera vänder sig till erfarna och spelskickliga tennisspelare. Matcher spelas tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar.

Motionsstegen är 4 divisioner på 8 spelare vardera som vänder sig till motionsspelare och nybörjare. Matcher spelas måndagar, onsdagar, lördagar och söndagar.

Kostnaden är 100kr per match + 150kr i administrationsavgift. Alltså 850kr för motionsstegen och 1250kr för tävlingsstegen.

5 poäng fördelas relativt beroende på matchresultaten.

Sugen på att deltaga? Skicka ett mail till ulf.gehrmann@molndalstk.se