BOKA BANA 
Terminsavslutning
Så är det dags att packa ihop för säsongen, och den 11 juni är det sista dagen som det föregår gruppträning, abonnemang, och seriespel denna våren. I vecka 24 har vi uppsamlingstider för timmar för gruppträning som föll bort under våren. Det som samlas upp är timmar som förlorades på grund av sjukdom, och inte på grund av röda dagar.

Återanmälan
För att fortsätta din träning till hösten behöver du inte göra någonting utan du förs automatiskt över till höstrullarna. Däremot, om du vill sluta eller om du vill öka eller minska tider, eller byta dagar, så måste du meddela oss det innan den 7 augusti. Höstterminen startar den 21 augusti.

Sommarlovsläger
Under vecka 25 och 26 är det dags för våra årliga sommarlovsläger. Det finns fortfarande fåtalet platser kvar så in och säkra upp  om ni inte gjort det! Det blir tre dagars härlig tennisträning för våra juniorer, och sen en dag på Liseberg som avslutning. Inträde till Liseberg ingår i lägeravgiften. Som vanligt är det intensivkurs för de vuxna dessa tre dagar med början från klockan 17.00. Vi håller på fram till 20.00. I vecka 27 har vi ett minikollo med Andrea, anmäls även detta på Matchi. Aktiviteter med Aurelia kommer också att genomföras, privatträning såsom gruppträning, håll utkik! Vi kommer också att ha ett sommarlovsläger i vecka 33 som det redan nu går att anmäla sig till på Matchi.

Sommarpriser i hallen
När sommaren kommer så brukar folk flytta ut på våra utebanor, och hallen står oftast öde och tom. Tyvärr så fortsätter ju hallen att dra från klubbens resurser även på sommaren, så nu försöker vi med något nytt. Vi introducerar sommarpriser! I juni och juli kan du boka banor inomhus till nästan samma pris som utomhus. För icke-medlemmar kostar det 255 kronor från 16.00 till stängning på vardagar och hela dygnet på helger, och för medlemmar kostar en timma 165 kronor.

Abonnemangen
Du som har abonnemang hos oss behöver inte göra något om du vill fortsätta till hösten, men om du vill avbryta ditt abonnemang så måste du meddela oss detta innan den 1 juli.

Vattning av utebanor
Då vi har ett extremt torrt väder så torkar våra grusbanor väldigt fort i sommarsolen. Personal sköter banorna under arbetstid, men vi skulle vilja be er att ha lite extra koll på vattningen kvällar och helger. Vi uppmanar alla att alltid vattna vid torrt väder, information om detta finns på banorna. Tänk gärna lite extra på detta denna sommar. Vattna gärna innan ni spelar (2-3 minuter) för en förhöjd spelupplevelse!


Stigs Pokal

Vi har bestämt att årliga dubbeltävlingen (Sveriges största?) går av stapeln vid samma tid som ifjol, detta år blir det lördagen den 19 augusti. Save the date! Mer info om denna tävling kommer inom kort.