BOKA BANA

MEDLEMSINFO

TERMINSAVSLUT

Vi har tjatat nog om att 18 december är sista dagen för gruppträningar, abonnemang, och seriespel här MTK, och vi har malt på om att lunchtennis och aktiviteter som privatträning, lunchtennis och Matchspel med Niklas fortsätter tills den 22 december. Så, vi säger inget mera om det, utan fokuserar istället på att receptionen stänger klockan 15 den 22 december och öppnar inte igen förrän den 27 december. Nu är det jul. Igen. Vårterminen startar måndagen den 9 januari.

EM-SILVER TILL MTKS MEDLEMMAR

Du vet väl om att MTK numera huserar Europafinalister i form av silvermedaljörer? Vårt H65-lag åkte till lag- EM i Turkiet, och plockade hem en fin silvermedalj till sig själva och till klubben. Varför inte gå till vårt prisskåp i hallen och spegla dig i glansen av den fina medaljen som ligger där? MTK tog sig till semifinal där våra medlemmar mötte Turkiet och vann med 5-0. Tyvärr höll det inte i finalen, där Belgien vann en rysare med med 3-2.

MÖLNDALS TENNIS OPEN 27-30 DECEMBER

När julskinkan har smälts, och prinskorvarna är uppätna, och julglöggen är mörka tombuteljer i glasåtervinningen är det dags för en av årets största tennishändelser här på MTK, nämligen Mölndal Open. Tävlingen tar plats mellan den 27 och 30 december, och det lär bli fin tennis från alla de anmälda deltagarna. Om ert barn vill vara med och tävla, prata med tränaren! Du kommer väl och tittar på?

JULLOVSLÄGER

4-5 januari erbjuder vi ett tvådagars-läger för juniorer mellan klockan 9-15. Anmälan görs i Matchi (NYTT!). Kostnad 650 kr, begränsat antal platser - först till kvarn!

DAGTIDSTRÄNING I JANUARI

Det är många som jobbar udda tider, sena kvällar, och till och med på sena nattatimmen. I regel är det svårt för de av er som har det så att träna på kvällar – när de flesta andra av medlemmarna tränar. Därför öppnar vi dagtidsträning i januari, och vi börjar med en sex veckor lång nybörjarkurs. Anmäl dig på Matchi.se eller kontakta Niklas på niklas@molndalstk.se.

RECEPTIONSFÖRÄNDRINGAR

Från årsskiftet blir det en del förändringar i öppettiderna för receptionen hos MTK. Måndagarna kommer att vara obemannad, samtidigt kommer lördagen att ha nya, längre, öppetider. Lördagarna kommer att bemannas klockan 9-17, för att bemöta den stora kundvolymen. Lördagarna är den dag då vi har mest aktivitet i hallen.

UTMANA KLUBBCHEF OCH CHEFSTRÄNARE

Som ett speciellt event kommer vi så här i slutet av året att erbjuda en aktivitet där man kan utmana klubbchef August och chefstränare Niklas under en timmes spel. Ett antal pass går att boka via Matchi, först till kvarn! Vid seger blir speltiden gratis, prisinformation finns i Matchi. Möt upp!!

EXTRA NYHETSBREV inför julen

Eftersom det snart är december ville vi på MTK skriva ut en påminnelse om att 1 december är sista dagen du kan avanmäla ditt deltagande i tennisskolan, abonnemangen, och vuxenträningen.

Om du vill ha kvar din plats eller abonnemang behöver du inte göra någonting.

Information om terminsavslutet

För alla former av organiserade aktiviteter på MTK så är det viktiga datumet den 18 december. Det är sista dagen vi håller gruppträning för vuxna, tennisskola för juniorer, och det är sista dagen för abonnemangen.

Vi har fortfarande några dagar till av privatträningar och lunchtennis efter den 18:e. Dessa aktiviteter fortsätter till den 22 december och kan bokas upp på Matchi. Sedan tar vi julfirande och är åter med vår stora juniortävling Mölndal Open som sedvanligt spelas 27-30 december. Vi kommer att ha någon form av lägerverksamhet efter helgerna, vi återkommer med information om detta.

Vårterminen startar måndagen den 9 januari då samtliga gruppträningar startar. Om ni önskar fler platser i tennisskolan, såväl vuxen som junior, inkom med intresseanmälan till niklas@molndalstk.se så återkommer vi. Det kommer också gå bra att anmäla sig till tennisskolan via Matchi inför våren (NYHET!).